EXO-L Ananya
EXO-L Ananya

Baek is chanyeol's candy... Wink wink :D

12 小时 前
exxo l
exxo l

ههههه فالفيديو كله بركز بس فاللقطة لما بيكي بيرقص مع البنت هههه

12 小时 前
Fika Nurbella
Fika Nurbella

I miss you😍❤

12 小时 前
Christine Bañaria
Christine Bañaria

Let's keep streaming

12 小时 前
fangirls day
fangirls day

Semangaaat. Kalian sudah bekerja keras. Stay safe, healthy and happy..

12 小时 前
Syarafina putri
Syarafina putri

yo ayo semangat doyoung

12 小时 前
husnulhtmaah 03
husnulhtmaah 03

baekhyuuuuuuuuuunnnnnnnnn

12 小时 前
arab exol
arab exol

ستررييمم ايريزز

12 小时 前
Merve Ağmanalmaz
Merve Ağmanalmaz

CNmemory mantığı aa bu reklam izliyor bir tane daha koyalım Turkısh delight

12 小时 前
Eduarda Nascimento
Eduarda Nascimento

Meu Bombonzinho , nunca decepciona . Exo-L sempre presente ! WE ARE ONE

12 小时 前
Ryu Jun Cotton
Ryu Jun Cotton

I love you junmyeon oppa 🥰🥰🥰

12 小时 前
Erina Ruby
Erina Ruby

Kiyowo kiyowo nomu nomu kiyowo

12 小时 前
chanbaek
chanbaek

BAEKHYUN EL SOLISTAS MAS ESPERADO DEL AÑO

12 小时 前
Exo kings
Exo kings

كاندي تربعت على عرش قلبي ARAB EXO_L

12 小时 前
Xiazhi Le
Xiazhi Le

This's when uri Jaehyunie being maknae 😭 so bright so energetic 😭

12 小时 前
arab exol
arab exol

خلونا نوصل 1.5مليون الييييوووم بليييز

12 小时 前
Britt_loves_Kpop
Britt_loves_Kpop

This gives me Justin Bieber Yummy vibes. (But better)

12 小时 前
Dellyla pgst
Dellyla pgst

Yuhuuu

12 小时 前
Sheilla nathasya 22
Sheilla nathasya 22

Im just fallin love with baekhyunee

12 小时 前
Novita Dewi
Novita Dewi

Baekhyun oppa saranghaee....

12 小时 前
zefanya thalia
zefanya thalia

13 748 282

12 小时 前
Chia dlr
Chia dlr

It’s 2020 and I’m still wondering if they will release Time Control in the future?

12 小时 前
Syarafina Putri
Syarafina Putri

doyoung ganteng banget

12 小时 前
husnulhtmaah 03
husnulhtmaah 03

candy

12 小时 前
Nini
Nini

Candy'nin Baekhyun şarkısı çok güzel hehe

12 小时 前
BIAS Doyoung Mau Lewat
BIAS Doyoung Mau Lewat

Love you guys Yang masih stay di NCT Yang gapunya niatan pindah ke fandom lain Yang terus stay di NCT walau badai nerpa terus

12 小时 前
Şeyma Tekin
Şeyma Tekin

Şarkıya bakmaya gelmiştim canım sıkılıyodu yorumlara bakim dedim türk doluymuş Exo-l değilim ama Fighting TURKISH EXO-L

12 小时 前
chanbaek
chanbaek

king

12 小时 前
nisa kaya
nisa kaya

Yutub torpah başan yutub Türkish exol turkish DELIGHT

12 小时 前
arab exol
arab exol

16الف لايك يس !!

12 小时 前
kei yen
kei yen

I know you're tired of seeing the word sytr3am but you still need to str3amm okay Czennies we can do this

12 小时 前
Jocelyn Sn
Jocelyn Sn

He is really really really kind

12 小时 前
Katlynnn12
Katlynnn12

ang tangkad ng nasa MV pero maliit ung gumawa ng kanta..bat ganon??jwk miss ko na un..❤❤

12 小时 前
Jαу lιgнтѕαвєя
Jαу lιgнтѕαвєя

BBH best boy 🥰💕

12 小时 前
Hope world
Hope world

I'm not super m fan and I only watch this mv because oh mark's part

12 小时 前
Fateme jamiri
Fateme jamiri

Iranian fan❤

12 小时 前
v a l e :D
v a l e :D

TE AMO

12 小时 前
romina heydari
romina heydari

❤️❤️

12 小时 前
Morelia Ramos Rojas
Morelia Ramos Rojas

VOTE EN IDOL CHAMP NCT127!!!!!!!!!! VOTE EN IDOL CHAMP NCT DREAM!!!!!!

12 小时 前
Pree Laxy
Pree Laxy

This will always be a timeless classic. This proves that views do not mean anything when it comes to taste in music!

12 小时 前
Chay Mae-L
Chay Mae-L

Well done EXO-Ls

12 小时 前
aida 1485
aida 1485

DON'T BE A SOLO STAN Candy 8.2 (almost 2 days) Let's love 7.3 (almost 2 months) Okay, the leader of the best k-pop group deserves that :( Shame on you If you continue like this, do you think Exo will remain?

12 小时 前
Yasmine Moubari
Yasmine Moubari

Baek: Girl I'm you're candy Me: Yeah BAEKIE you're my sweet candy🍬❤

12 小时 前
Abby
Abby

If I had lee hi's voice like I'd seriously never shut up

12 小时 前
Kpop Fangirl
Kpop Fangirl

Who is here in 2020 and thinks this is one of their best song 💗💗💗

12 小时 前
Chanyeol is Toben bro. So I can't disturb him.
Chanyeol is Toben bro. So I can't disturb him.

I'm waiting for someone to do Candy challenge while wearing shirt backwards. If you do mention me. Heheh

12 小时 前
Yaren Özyazıcı
Yaren Özyazıcı

Birkaç saatte özlemişim buraları Turkish Exo-L

12 小时 前
KPOP FAN GİRL
KPOP FAN GİRL

Fen dersinde yapabileceğiniz bir kodlama: KeDi GeNi TURKISH EXO-L

12 小时 前
Shaivi. G
Shaivi. G

That girl is his eye candy, I wish I was too🔥💕

12 小时 前
Munjiah Mun
Munjiah Mun

Mark

12 小时 前
Shiva Norentia
Shiva Norentia

Let's stream 1. Baekhyun - Candy 2. Nct 127 - Punch

12 小时 前
melissu Göçmen
melissu Göçmen

Dans aşırı güzel ya hem sesine hem dansına hipnotize oldum TURKISH EXO-L

12 小时 前
EXO-L Ananya
EXO-L Ananya

Bangladeshi Exol here!!!! We'll support you forever!!!!!!!

12 小时 前
Honeylyn Dizon
Honeylyn Dizon

Can I ask if I am not the only Philippine EXOL who's coming back here? ^o^

12 小时 前
ʟᴏᴠɪɴɢʙᴜᴛᴄᴏʟᴅ `
ʟᴏᴠɪɴɢʙᴜᴛᴄᴏʟᴅ `

Yorumlara yükleninnn! Üstte kalamıyoruz, hadi lütfen. Turkish Delight Turkish EXO-L

12 小时 前
Rend Pratama
Rend Pratama

+62 stay reemar.

12 小时 前
O P
O P

Kek ada suara sehun ya

12 小时 前
Chicken Pokpok
Chicken Pokpok

아빠!!! 화이팅!! 하트 하트 ㅋㅋㅋㅋ

12 小时 前
Tims
Tims

*Monster* or *Lotto* _Turkish Exo-L_

12 小时 前
Hesty Kusumadewi
Hesty Kusumadewi

why is my candy so sweet

12 小时 前
K YM
K YM

No puedo creer que esta canción ya tenga dos años. Sigo sin superar lo increíble que es y sin sacar la coreografía, jajaja Es una de mis coreografías favoritas de todos los tiempos, es mi reto personal

12 小时 前
Lucero HC7
Lucero HC7

El instrumental es lo mejor

12 小时 前
chanbaek rings
chanbaek rings

baekhyun o dudakların ben konuşmama kararı aldım turkish delight

12 小时 前
your sunshine
your sunshine

don't give up y'all. we can do it!!!!

12 小时 前
nisa kaya
nisa kaya

Nası beddua etsem bilemedim YouTuba kesin gevur bu yutub bayram bayram bizimle uğraşıyo Turkish exol turkish DELIGHT

12 小时 前
arab exol
arab exol

يا حلوووهه

12 小时 前
Balance
Balance

I'm on way the way learning candy choreo...

12 小时 前
Exo kings
Exo kings

بيكي الافضل ..ARAB EXO_L

12 小时 前
Rocío Black
Rocío Black

Mi dulce bebe 💕🥰

12 小时 前
Lyka Dela cruz
Lyka Dela cruz

let’s continue punching guys

12 小时 前
na kim
na kim

candy challenge candy dance challenge ♪♪♪

12 小时 前
AMANDA APRILIYANTI
AMANDA APRILIYANTI

Kit ati aku sama kamu utup

12 小时 前
arab exol
arab exol

بيكي اخذ المركز الاول يسسس

12 小时 前
Aami 03
Aami 03

HAECHAN'S HIGHNOTE CLEARED MY SKIN, WATERED MY PLANTS AND FED ME WELL

12 小时 前
Bae Leader
Bae Leader

36,209,320

12 小时 前
YASSS Jiana
YASSS Jiana

#39 trending

12 小时 前
シAnindyaa
シAnindyaa

Uuuuuuuuuuyeeeaaaaahhhh~

12 小时 前
exotiz biri
exotiz biri

Biz mi çok yavaşız izlenmeler mi dondu

12 小时 前
Nurul Septiani
Nurul Septiani

748.282

12 小时 前
Sensiz 'leştim
Sensiz 'leştim

Daechwita'dan geldim. Biraz da burada takılalım aşkolar *random _Turkish Delight_

12 小时 前
Nursima Kavak
Nursima Kavak

~TURKISH EXO-L~ ~TURKISH DELİGHT ~

12 小时 前
Seher Nur Odabaş
Seher Nur Odabaş

Exo ve Exo-l in naleti üzerine olsun youtube. Turkısh Exo-l Turkısh Delight

12 小时 前
YASSS Jiana
YASSS Jiana

#39 trending

12 小时 前
Stefan Tristan
Stefan Tristan

someone please find my other comment, its lost.. reward will be given if you return it. please

12 小时 前
exxo l
exxo l

9مليون يلاااااااااا

12 小时 前
arab exol
arab exol

لازم نوثلوا 12مليون اليووم

12 小时 前
arab exol
arab exol

فايييتنغغ

12 小时 前
Baekzey Khannas
Baekzey Khannas

Bnm tek mi canım şeker çekiyor ama böyle naneli falan değil. Şöyle Baekhyun'lu falan rond0mmm

12 小时 前
7 lavinya efe
7 lavinya efe

valla benim de baek çekiyo

12 小时 前
Sunday Lee
Sunday Lee

this song is SM signature sound! and i love it!

12 小时 前
Heathcote Terry
Heathcote Terry

dorky mint

12 小时 前
Jessy Jie
Jessy Jie

Aerina jangan lupa komen + like komennya ya. komennya mulai lambat nambahnya. nanti cepet turun trend*ngnya

12 小时 前
arab exol
arab exol

انا قاعدة اسمع الاغنية على السبوتفايي

12 小时 前
xiuminsuholaybaekhyun chenchanyeoldokaisehun
xiuminsuholaybaekhyun chenchanyeoldokaisehun

baekhyun, aku mau kasih kamu tips nih berhubung kemarin abis lebaran. kalo kamu dijulidin om tante ditanya kapan nikah, kapan lulus, kapan begini, kapan begitu, kamu jangan panik, aku kasih jawabannya nih. 1. kamu harus pasang tampang berani 2. jangan nunduk 3. busungkan dada kedepan 4. lalu teriak "AKU TAMPAN AKU BEBAS" semoga berguna ya baekhyun

12 小时 前
Indah Ramadhani Fajar
Indah Ramadhani Fajar

Uyeee baekk kyuttt aahhh

12 小时 前
O P
O P

Dimana mana hatiku senang karena selalu melihatnya bahagia itulah hal yang sangat ku sukai dalam hidup ini

12 小时 前
Agus Wanti
Agus Wanti

Haii oppa,aku mau curhat lg.. Biar trending terus hehe Jdi ini kejadiannya udh lama bgt melewati tahun2 wkwk, wktu hari itu ada yg ngedeketin aku. Dia ngcht di slh satu sosmed ku terus aku blsnya agak lama gtu beberapa hari lah. Aku kenal dia tp cm sekedar kenal gt deh, terus kita chtn dia perhatian gt sm aku. Tp aku nya msh biasa aja smpe akhirnya dia ngjk aku pcrn yaa alu mikir dlu trs baru aku terima kan. Nahh dstu aku masuk tahun ajaran baru smk. Pas awal smk tbtb aku kepikiran mls pcrn gtu, karna mau menikmati masa smk kan. Akhirnya aku putusin cwo aku alasan nya aku udh janji sm diri aku sndiri gmau pcrn dlu dan aku jg sbnrnya gblh pcrn hehe.. Bolehnya pas udh kerja gtu. (Tp kl dkt gpp ktnya) wkwk, lanjut2 nah iya aku janji gmau pcrn sblm lulus dan kl ada yg mau dkt pun yauda dkt aja tanpa status:v kl ngga komitmen. Nah trs pas aku jlsin ke cwo itu kl aku udh janji gmau pcrn dia bilng gn "yauda w tunggu 2thn lagi2" trs aku jwb "g ush" karna aku gmau org itu nnti mlh sakit hati karna aku.. Alasannya jg karna aku gprnah syg sm dia:" dr awal. Jahat bgt ya aku.. Aku nyadar itu setelah di pertengahan kita pcrn. Lanjut2 trs aku ngebiarin dia nunggu aku 2thn. Nah aku kan pny fb, dan udh berbulan2 sbnrnya g dbuka. Pas aku buka tryata cwo itu udh pny cwe dan itu kaka kls aku pas smp. Aku kaget. Trs aku tny ke cwo itu "lu ko pcrn sm ka*** (lupa nama)?" trs dia jwb "biar w g bosen nunggu lu 2thn" gt, trs aku kaget dong. Aku jwb lg "jgn gtu sm aja lu jadiin dia pelampiasan dan alasan nya w, w berasa jahat kl gn" trs dia jwb "ngga lah". Dan glama dr itu trnyata dia putus. Trs aku lost contact selama setahun lebih. Nah dia cht aku lg ky gn "sbntr lg kls 12 trs lulus" trs aku takut kan aku jwb jwb "hehe iyaa" dan gchtn lg. Trs lost contact lg, trs tbtb dia pny pcr lg Dan aku gcht dia lg, aku udh biarin aja karna aku mikir cara dia buat nunggu akutuh udh salah bgt. Dan akhirnya aku lanjutkan dngn kejombloan ku yg bahagia whaha.. "Lanjut ceritanya ada di komen ini tp gtau deh dmn hehe". Tp skrg aku nyaman sendiri itu lebh baik dr pd hrs diatur2 gt wkwk Makash baekhyun oppa, love you ^_^ mksh semua hehwhwh

12 小时 前
ITS okay Man I Don't care man
ITS okay Man I Don't care man

Just be your self and love ur self

12 小时 前
329bjh
329bjh

#Monster

12 小时 前
Derya Çoğaltay
Derya Çoğaltay

Aww her yerde türk Exo-L mutluyum Turkish Exo-L

12 小时 前
potato hana
potato hana

{Arab exo_l} ...

12 小时 前
EXO-L Ananya
EXO-L Ananya

Show the world the power of exols!! Keep it on trending & keep commenting

12 小时 前
ITS okay Man I Don't care man
ITS okay Man I Don't care man

We are one Saranghaja

12 小时 前
Munjiah Mun
Munjiah Mun

I like song

12 小时 前
arab exol
arab exol

لوكاس و تين سوو تحدي كااندي

12 小时 前